Levenskunst is bewust en intens leven

Tijd nemen om echt te leven met voldoende ruimte voor ontspanning. Aandacht aan jezelf geven is gezond en behoed je voor de beschavingsziekten. Het ontdekken van jezelf en wat echt belangrijk is kan bijdragen aan een nieuwe horizon en motiveren tot belangrijke stappen in leven en werk.

APK voor lijf en bedrijf houdt zich bezig met:

  • Individuele inspiratie coaching
  • Lezingen en workshops voor groepen

Visie

Mensen inspireren de juiste balans te vinden tussen lichaam, geest en ziel, waardoor het leven gaat stromen.

Je werkt, denkt en leeft intens in onze hectische samenleving. Je hebt je eigen stijl van werken, voeding, sociale contacten, vrije tijd en slapen. Neem je ook tijd voor aandacht voor jezelf en je dromen? Steeds meer mensen worden zich bewust van de behoefte aan geluk, innerlijke rust en balans. Balans tussen eten, bewegen en ontspannen. Balans tussen lichaam, geest en ziel.

Een prettige balans bereik je door te bewegen, de juiste voeding en ontspanning. Dit zorgt voor een energiek gevoel, meer levenslust, positieve gevoelens en verbetering van het hart- en vaatstelsel. Meer welzijn en een blijer mens, dat willen we toch allemaal ?

Inspiratie coaching

Monique’s werkplek is Villa de Nieuwe Liefde, gelegen in een liefdevol vestingstadje met wandelpaden op de vestingwallen en door de polder. Een prima basis voor onthaasting en ontmoeting. Een combinatie van natuur en cultuur om te ontkoppelen van ons drukke westerse bestaan.  Neem tijd voor onderhoud van lichaam en de geest. Je bent het waard! Je auto krijgt ook een jaarlijkse APK-keuring en die is wel vervangbaar…