Over mij

Geboren in hartje Amsterdam en getogen in wereldstad Rotterdam. Middelste dochter van een bijzonder gezin. Gedurende mijn puberteit wordt gastvrijheid mij met de paplepel toegediend in het Italiaanse restaurant van mijn ouders. Op advies van mijn pa volg ik de vakopleiding tot reisarchitect en start ik in 1979  mijn loopbaan in de reiswereld met het verzorgen van zakenreizen wereldwijd. Als 25-jarige jongedame maak ik mijn eerste grote promotie als rechterhand van de baas van een mooi familiebedrijf. Ik mag dan leiding gaan geven aan 150 medewerkers, creeer een HR-afdeling, organiseer trainingen en studiereizen en ben gesprekspartner voor de heren met stropdas. Mijn werkgever sluit de deals en ik geef het vorm. Het zijn boeiende en leerzame jaren op directie-niveau. Op mijn 29ste maak ik de overstap naar een internationaal bedrijf en mag daar leiding geven aan 3 afdelingen. Door veranderingen in de informatie technologie krijg ik de kans wijzigingen door te voeren op management-niveau en initieer internationale samenwerking met collega’s. Soms voel ik mij de kaas in een tosti-ijzer, enerzijds de directie die steeds meer miljoenen wil en anderzijds de medewerkers, waar ik goed voor wil zorgen. Op mijn 32ste ben ik het politieke spelletje zat, neem ontslag en vertrek op wereldreis. Na terugkomst start ik Creatie Travel. Dit bedrijf groeit snel  en rond de eeuwwisseling verhuis ik naar een historisch pand in Brielle. Als ondernemende moeder balanceer ik op het randje van een burn out. Door onderzoek voor Wellness Travel ontdek ik dat ik op zoek ben naar rust en harmonie in mijn hectische leven. Ik gebruik teveel mijn hoofd en te weinig mijn lijf.

Tijdens deze zoektocht ontdek ik de kracht van Ayurveda uit India, Biodanza uit Chili en de wijsheid van de Griekse filosofen.  Ayurveda is een holistische levenswijsheid die kijkt naar wat je doet, wat je eet en hoe je met je lichaam omgaat. Bij Biodanza zijn kernvragen : woon je waar je wilt wonen, met wie en doe je wat je wilt doen. Door in beweging te komen ontdek en onderneem je stappen om je werkelijke idealen te bereiken. Door de Griekse filosofen leer ik wat levenskunst is. Het is een levensstijl die ik graag deel. Sinds 2012 geef ik les, coach ondernemers en organiseer leiderschapsreizen. Op deze manier kan ik mijn kennis en kunde overdragen aan leiders van nu. Menselijke leiders die hun hoofd verbinden met hun hart en handelen vanuit liefde voor de medemens en de wereld. Tijdens deze reizen gebruik ik naast intellectuele technieken muziek als inspiratiebron voor natuurlijk leiderschap.

Unieke leiderschapsreizen op bijzondere plekken, die uitdagen, verrassen en werkelijk verandering aanbrengen in het functioneren en de denkpatronen van echte leiders.

Met 37 jaar reiservaring en 10 jaar met persoonlijke ontwikkeling weet ik de juiste vertaling te maken.

Wil je op de hoogte blijven, geef je op voor mijn inspiratiemail. Vanaf 08-01-2018 kun je meer informatie vinden op de website www.creatietravel.nl