Agenda

Biodanza-tantra weekend Oostvoorne 13-15 april 2018
________________________________________
Ervaar hoe het is om in balans te zijn, uit je denken te stappen, je lichaam te voelen in een stroom van levensenergie, uit je comfortzone te komen en inzicht te verkrijgen in je zijn.
Tantra masseur Johan Raaimakers en Biodanza facilitator Monique Sajet ontmoeten elkaar in 2009 en voelen dat er iets fundamenteels gaat veranderen in hun leven. Monique transformeert naar Biodanza facilitator en danst het leven met iedereen die er voor open staat en Johan is volleerd tantra master en geeft les in Duitsland, Hawai en Nederland.

In april 2018 organiseren Monique en Johan een biodanza-tantra weekend in de sfeervolle Brunotti Beachclub. Er zijn 12 luxe hotelkamers beschikbaar, 6 duinzicht en 6 met meerzicht. Indien je rechtstreeks boekt via welkom@brunottibeachclub.com en je vermeld dat je meedoet met dit weekend ontvang je maar liefst 10 % korting op de kamerprijs! Check de website als je de kamers wilt zien www.brunottibeachclub.com. Een tweepersoonskamer met duinzicht kost €90,- p.n., dus vanaf € 46,50 per nacht kun je overnachetn als je een kamer deelt met een andere cursist. Je hoeft de kamer pas te betalen bij aankomst op 13 april, dus reserveer hem alvast, dan ben je verzekerd van een plekje! het is natuurlijk heerlijk om er een heel weekend uit van te maken en te logeren in zo’n mooie kamer met een apart zitje om even bij jezelf te komen. Maar als je in de buurt woont kun je ook uitsluitend gebruik maken van het programma bestaande uit vijf verschillende en verbindende workshops, 2 maal ontbijtbuffet, 2 maal een lunch en 1 maal een diner voor € 297,- per deelnemer. Lees meer >