7- 14 juni week voor levenskunstenaars

Zin in een heerlijke vakantie op een liefdevolle plek in Zuid West Frankrijk?

Logeren in een luxe safaritent met eigen badkamer?

Verse thee plukken in de thee-tuin?

Kom dansen, een zonnegroet geven, tekenen, schilderen, eten, zwemmen, lekker buiten in de natuur zijn en sterrenkijken met een knapperend kampvuur. Een week voor jezelf om helemaal op te laden. Monique en Trees van begeleiden deze week die je de gelegenheid geeft op een positieve manier diep naar binnen te kijken en te voelen wie je bent en wat je wilt. Biodanza betekent letterlijk dans van het leven en is een combinatie van muziek, vrij bewegen, contact en ervaren. Het helpt je meer plezier in je leven toe te laten en je te verbinden met natuur en mens.

Zoveel mogelijk speelt het programma zich buiten af.

De ochtend starten we met een golden move gevolgd door ontbijt in stilte.Dagelijks van 10.00 -12.00 biodanza met aansluitend lunch.
De middagen worden verschillend ingericht met bewegen,tekenen, rondleiding in de perma-cultuurtuin, stadje bezoeken of lekker relaxen en tijd voor jezelf. Dagelijks biologisch diner met groenten uit eigen tuin.

Monique organiseert inspirerende retraites in binnen-en buitenland op verrassende locaties. Tevens organiseert zij leiderschapsreizen.Trees is bewegingsdocent en voormalig stewardess, samen met Monique deelt zij de passies dansen en reizen die verrassend samenkomen.

Sandra & Santi zijn onze gastvrouw en gastheer, na een periode in Plum Village te hebben geleefd als non en monnik zijn zij 10 jaar geleden een bijzonder vakantie-oord begonnen nabij het klooster. Monique bezocht 10 jaar geleden als een van de eersten dit prachtige domein samen met haar kinderen. Het was een geweldige vakantie en ik bewaar mooie herinneringen aan deze reis. Het is geweldig om dit jaar een Biodanza & crea-week te organiseren.

Ga je mee ? Stuur een mailtje naar welkom@moniquesajet.nl

Jouw bijdrage op basis van een gedeelde safari-tent of apartement € 747,- inclusief alle maaltijden, verse thee, dagelijks golden moves, 8 biodanza- workshops, 4 creatieve workshops mandala tekenen, een excursie naar een dorpje en eventueel transfer van en naar de luchthaven van Bergerac. Je kunt per auto reizen of vliegt in anderhalf uur per Transavia van Rotterdam naar Bergerac.