APK voor lijf en bedrijf

Wat helpt ons succesvol zijn in leven en werk?

In onze maatschappij is het gebruikelijk te gaan voor succes. Het kan altijd beter. Dit zie je in de sportwereld, bedrijfsleven en ook in het onderwijs en de zorg. Als we constateren hoeveel stress en burn-out gevallen er zijn zien we helaas ook de schaduwkant van succes. Mensen raken opgebrand en voelen zich mislukt. Op de een of andere manier kan stress ons te pakken krijgen. Wat kan ons helpen werkstress om te buigen naar werkplezier?

Het antwoord is voldoende ontspanning.
Als je optimaal wil samenwerken om tot hoge prestaties te komen, is het van belang te kunnen ontspannen. Als je jezelf uitput, blijken doelen niet haalbaar en kun je in een negatieve flow komen. Als presteren vanuit plezier mag ontstaan, zullen de resultaten positief verrassen. Denk hierbij aan iets waarvan je energie krijgt, wat je gemakkelijk afgaat. Zou het niet mooi zijn, als je op je werk net zo ontspannen bezig bent als een spelend kind?

Dit is wat een ‘APK voor lijf en bedrijf’ voor teams doet. De sleutel die wij leidinggevenden overhandigen is een speelse aanpak van grote problemen. Speelsheid geeft een frisse blik, ruimte, zorgt voor creativiteit en maakt het (werk)leven lichter. Onze workshops brengt een groep mensen in flow. Je gaat op speelse wijze in het moment ervaren hoe samen te werken, leert beter omgaan met concurrenten en klanten. Dit zorgt voor nieuwe, creatieve oplossingen van problemen. Door dit te ervaren, ontstaan nieuwe wegen die beter werken omdat de deelnemers dit zelf ontdekken. Wil jij ervaren wat een APK voor lijf en bedrijf kan betekenen? Bel Monique  0631908910 of mail info@apkvoorlijfenbedrijf.nl

Kom in beweging en ervaar meer plezier in leven en werk.

Work, life balance trainingen voor klantenbinding en succesvolle samenwerking.

Workshops en seminars voor meer werkplezier en minder ziekteverzuim. 

Monique Sajet, APK voor lijf in bedrijf