Festival

Wat helpt ons goed en gelukkig te voelen in leven en werk?

Het kan altijd beter…… in de sportwereld, het bedrijfsleven en tegenwoordig ook in het onderwijs en de zorg. Als we constateren hoeveel stress en burn-out gevallen er zijn zien we ook de schaduwkant van succes. Mensen raken opgebrand of voelen zich mislukt. Op de een of andere manier kan stress ons te pakken krijgen. Wat kan ons helpen stress om te buigen naar plezier? Het antwoord is in beweging komen en leren om tijdig te ontspannen.

Als je jezelf uitput kun je in een negatieve spiraal terecht komen.  Bij presteren vanuit plezier ontstaat er positieve flow. Denk aan iets waarvan je energie krijgt, wat je makkelijk afgaat. Zou het niet mooi zijn, als je weer kunt leven en werken als een spelend kind?

De kunst van het leven is steeds de juiste balans te voelen tussen in- en ontspanning. In balans ben je flexibel, als je echter te lang gespannen blijft knapt jouw elastiek en de gevolgen zijn niet te overzien. De sleutel tot ontspanning is een speelse aanpak van problemen in leven en werk. Speelsheid geeft een frisse blik, ruimte, zorgt voor creativiteit en maakt het . leven lichter. Tijdens onze workshops ervaar je de flow. Je gaat op speelse wijze in het moment ervaren hoe samen te werken, om te gaan met concurrenten en klanten. Dit zorgt voor creatieve oplossingen. Door dit te ervaren ontstaan nieuwe wegen.

Kom in beweging en ervaar meer plezier in leven en werk.

Trainingen voor klantenbinding en succesvolle samenwerking.

Workshops en seminars voor werkplezier en minder ziekteverzuim, check apkvoorlijfenbedrijf

Monique Sajet, APK voor lijf in bedrijf