APK voor lijf en bedrijf

Wat helpt ons goed en gelukkig te voelen in leven en werk?

In onze maatschappij is het gebruikelijk te gaan voor succes. Het kan altijd beter. Dit zie je in de sportwereld, het bedrijfsleven en tegenwoordig ook in het onderwijs en de zorg. Als we constateren hoeveel stress en burn-out gevallen er zijn zien we helaas ook de schaduwkant van succes. Mensen raken opgebrand of voelen zich mislukt. Op de een of andere manier kan stress ons te pakken krijgen. Wat kan ons helpen stress om te buigen naar plezier? Het antwoord is in beweging komen EN voldoende ontspannen.

Als je optimaal wil genieten van je leven en werk, is het belangrijk tijdig te  ontspannen. Als je jezelf uitput kun je in een negatieve spiraal terecht komen. Indien presteren vanuit plezier ontstaat er positieve flow. Denk hierbij aan iets waarvan je energie krijgt, wat je gemakkelijk afgaat. Zou het niet mooi zijn, als je weer kunt leven een werken als een spelend kind?

De kunst van het leven is steeds weer de juiste balans te voelen tussen in- en ontspanning. Als je in balans bent ben je zo flexibel als elastiek, als je echter te lang gespannen blijft knapt jouw elastiekje en de gevolgen zijn niet meer te overzien. De sleutel tot ontspanning is een speelse aanpak van grote problemen in leven en werk. Speelsheid geeft een frisse blik, ruimte, zorgt voor creativiteit en maakt het (werk)leven lichter. Onze workshops brengt een groep mensen in flow. Je gaat op speelse wijze in het moment ervaren hoe jee kunt samenwerken, omgaan met concurrenten en  met klanten. Dit zorgt voor nieuwe, creatieve oplossingen. En door dit te ervaren, ontstaan nieuwe wegen die beter werken omdat de deelnemers dit zelf ontdekken. Ik noem mijn workshops een APK voor je lijf en bedrijf,  met Aandacht en Passie je Kracht goed verdelen.

Kom in beweging en ervaar meer plezier in leven en werk.

Work, life balance trainingen voor klantenbinding en succesvolle samenwerking.

Workshops en seminars voor meer werkplezier en minder ziekteverzuim, check apkvoorlijfenbedrijf

Monique Sajet, APK voor lijf in bedrijf