Biodanza

Eind september ga ik het ziekenhuis in. Na jarenlang mijn mannelijke kant over te belasten is mijn heup versleten. Het goede nieuws is dat ik een nieuwe krijg en de arts beloofd heeft dat ik jou daarna weer kan leren surfen op de golven van jouw leven met muziek en dans. Verwacht vanaf januari 2021 weer te dansen!

Hoe is een biodanza workshop opgebouwd  ?
Het eerste gedeelte dans je op swingende en gepassioneerde muziek. De tweede helft beweeg je op meer verstillende muziek die je meer naar binnen brengt. Je danst samen, alleen of met de groep. Je hoeft geen pasjes te leren, maar beweegt vanuit jouw gevoel. En iedereen kan het, ook jij, dus waag de stap en kom in beweging.

Wat doet biodanza met je ? Het maakt je gelukkig en vitaler. Het geeft plezier, ontspanning, contact en stimuleert ook nog eens je persoonlijke ontwikkeling. Geen danspasjes maar voelen en ervaren wat de muziek met je doet. Biodanza is gezond en heeft een positief effect op lichaam en geest. Het biedt zachtheid en harmonie in een voortrazende samenleving. Uit je hoofd en in je lijf, genieten van wat het leven je te bieden heeft. Het gaat er om dat jij je lekker voelt bij wat je doet. Wil je weten wat biodanza is; filmpje. 

Algemene informatie

Je beweegt op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte schoentjes en makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je fysiek en mentaal krachtiger voelen om verder te bewegen op de golven van jouw bestaan.

Wil jij leren dat leven een kunst is, je lichaam opnieuw ontdekken, je hart verder openen  en je talenten ten diepste ontwikkelen, kom dit ervaren!

In 2010 ben ik gegrepen door de methode biodanza en sinds 2014 geef ik les. Blijf mij ontwikkelen op dit pad en volg jaarlijks trainingen. Jaarlijks een retraite. Je kunt je opgeven voor de inspiratiemail om op de hoogte te blijven. Momenteel werk ik aan een theaterconcept waarin. de filosoof. de danser ontmoet.

Geef mij de moed alles te accepteren wat niet in mijn vermogen ligt, de energie alles te veranderen wat in mijn vermogen ligt, en de wijsheid tussen die twee onderscheid te maken.” Epictetus ( 55-135)