Biodanza

Door de corona crisis zijn alle biodanza-activiteiten uitgesteld tot 1 juni. Daarna leer ik je graag weer surfen op de golven van jouw leven. 

Hoe is een biodanza workshop opgebouwd  ?
Het eerste gedeelte dans je op swingende en gepassioneerde muziek. De tweede helft beweeg je op meer verstillende muziek die je meer naar binnen brengt. Je danst samen, alleen of met de groep. Je hoeft geen pasjes te leren, maar beweegt vanuit jouw gevoel. En iedereen kan het, ook jij, dus waag de stap en kom in beweging.

Wat doet biodanza met je ? Het maakt je gelukkig en vitaler. Het geeft plezier, ontspanning, contact en stimuleert ook nog eens je persoonlijke ontwikkeling. Geen danspasjes maar voelen en ervaren wat de muziek met je doet. Biodanza is gezond en heeft een positief effect op lichaam en geest. Het biedt zachtheid en harmonie in een voortrazende samenleving. Uit je hoofd en in je lijf, genieten van wat het leven je te bieden heeft. Het gaat er om dat jij je lekker voelt bij wat je doet. Wil je weten wat biodanza is; filmpje. 

Algemene informatie

Je beweegt op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte schoentjes en makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je fysiek en mentaal krachtiger voelen om verder te bewegen op de golven van jouw bestaan.

In het najaar van 2020 organiseer ik zeven verdiepingsdagen over de 7 krachten van biodanza, alle dansdagen zijn los te volgen, doch leuker is het als je alle zeven dagen volgt.

1. de kracht van muziek in september

2.  beweging op muziek

3.  vivencia, leven in het hier en nu 

4.  contact en strelingen 

5.  de kracht van de groep

6.  trance & regressie

7.  het vitaal en numineuze onbewuste 

Alle zeven dansdagen kenmerken zich door verder groeien en ontwikkelen en achtergrond leren en ervaren in de dans. Naast de theorie volg je twee biodanza workshops om het geleerde te ervaren. Er is koffie, thee & water en  voor de lunch neem je iets mee om samen te delen. Inloop 10.30, einde dag 17.00 uur.

Losse dagen € 77,- indien je alle 7 dagen volgt en vooruit betaald ontvang je een korting van maar liefst € 144,- en betaal je voor alle zeven dansdagen € 395,- 

Wil jij leren dat leven een kunst is, je lichaam opnieuw ontdekken, je hart verder openen  en je talenten ten diepste ontwikkelen, kom dit ervaren!

In 2010 ben ik gegrepen door de methode biodanza en geef sinds 2014 les. In 2018 volg ik de opleiding tot didactisch docent en kan dit erfgoed nu verder delen met iedereen die er voor open staat. Blijf mij graag ontwikkelen op dit pad en volg nog jaarlijks trainingen filosofie, levenskunst, tantra en biodanza. Organiseer naast avonden en dagen jaarlijks een retraite. Op mijn Facebook pagina deel ik al mijn events. Je kunt je ook opgeven voor de inspiratiemail om op de hoogte te blijven.

Geef mij de moed alles te accepteren wat niet in mijn vermogen ligt, de energie alles te veranderen wat in mijn vermogen ligt, en de wijsheid tussen die twee onderscheid te maken.” Epictetus ( 55-135)