Biodanza

Leren dat leven een kunst is
Je lichaam opnieuw ontdekken
Het terugvinden van je hart
Je talenten ten diepste ontwikkelen
De ware menselijke kwaliteit hervinden

Dat is biodanza met Monique Sajet! Kom je meedansen in Brielle, Rotterdam, Rozenburg en Tinte ?

Door het leven te dansen leer je jezelf beter kennen en genieten van het leven zoals het zich ontvouwt.

Wil je een keertje biodanza ervaren ?

Dat kan iedere laatste vrijdag v/d maand tijdens biodanza party in Rozenburg, ook in de zomer op 28 juni, 26 juli en 30 augustus.  Vooraf betalen is 15 euro, aan de zaal 17,50, aanvang is 20.00 uur.

Verder dansen we in juli iedere dinsdag om 19.30 buiten aan de Pansersdijk 5 in Tinte. Graag vooraf opgeven, spontaan komen mag ook.

1. Kaart voor gehele maand, 5 avonden dansen  € 55,00, gaarne overmaken op NL27FVLB0226734412 o.v.v. jouw naam en zomer-biodanza

2 .Losse les € 15,00 alleen voor ervaren dansers

Vanaf de maand september kun je maandelijks met mij dansen in Rotterdam/Djoj, zie de site.

We bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte schoentjes en dragen makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je zowel fysiek als mentaal krachtiger voelen om mee te bewegen op de golven van het leven.Wil je mee dansen ?Vanaf dinsdag 3 september dansen we op een eigen locatie in het centrum van Brielle, nadere informatie volgt.

Hoe is de avond opgebouwd  ?
Het eerste gedeelte dansen we onze vitale vreugde op swingende en gepassioneerde muziek uit Zuid Amerika, New Orleans en Afrika. De tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen op soms klassieke muziek en wereldmuziek die ons meer naar binnen brengt. Soms dans je samen, alleen of met de groep. 

Wat doet Biodanza met je ?

Biodanza is een methode om je gelukkig en vitaler te voelen. Het geeft plezier, ontspanning, contact en helpt je in je persoonlijke ontwikkeling. Geen pasjes maar voelen wat de muziek met je doet.  Plezier en contact staan voorop. Biodanza werkt als gezond medicijn bij stress en depressie. Het is in de jaren zestig ontwikkelt door de psycholoog/antropoloog Rolando Toro en heeft een positief effect op je energie en relaties. Het bevordert een goede gezondheid van lichaam en geest. Biodanza biedt zachtheid en harmonie in een voortrazende samenleving. Even uit je hoofd en in je lijf, genieten van al het moois dat het leven biedt. Het gaat er om dat jij je lekker voelt bij wat je doet. Je danst op blote voeten of zachte schoentjes en kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Monique is lid van de Vereniging van Biodanza docenten en blijft zich ontwikkelen op dit levenskunstpad. Ieder jaar organiseert Monique een biodanza vakantie in Frankrijk.

In juni studeert Monique af als didactisch docent. Voor teams in de zorg, onderwijs, politiek en bedrijfsleven organiseert Monique workshops en trainingen, zie haar site