Biodanza

Door de corona crisis zijn alle biodanza-activiteiten uitgesteld tot. 1 juni. Daarna leer ik je graag surfen op de golven van jouw bestaan. 

Hoe is een biodanza workshop opgebouwd  ?
Het eerste gedeelte dans je op swingende en gepassioneerde muziek. De tweede helft zijn zachte en verstillende oefeningen op muziek die je meer naar binnen brengen. Je danst samen, alleen of met de groep. En iedereen kan het, ook jij, dus waag de stap en kom in beweging.

Wat doet biodanza met je ? Het maakt je gelukkig en vitaler. Het geeft plezier, ontspanning, contact en stimuleert je persoonlijke ontwikkeling. Geen danspasjes maar voelen en ervaren wat muziek met je doet. Biodanza is gezond en heeft een positief effect. Het biedt zachtheid en harmonie in een voortrazende samenleving. Uit je hoofd en in je lijf, genieten van wat het leven je te bieden heeft. Het gaat er om dat jij je lekker voelt bij wat je doet. Wil je weten wat biodanza is, zie hier een filmpje. 

Algemene informatie

Je beweegt op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte schoentjes en makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je fysiek en mentaal krachtiger voelen te bewegen op de golven van jouw bestaan.

In het najaar van 2020 organiseer ik 7 verdiepingsdagen over de 7 krachten van biodanza, los te volgen of als jaarprogramma

  1. de kracht van muziek 

2.  de kracht van beweging op muziek

3.  vivencia, leven in het hier en nu 

4.  contact en strelingen 

5.  de kracht van de groep

6.  trance & regressie

7.  het vitaal en numineuze onbewuste 

Deze 7 dansdagen kenmerken zich door verder groeien en ontwikkelen door meer achtergrond te leren en te ervaren in de dans. Theorie en  2 biodanza workshops. Er is koffie en thee en iets lekkers bij binnenkomst, voor de lunch neem je iets mee om samen te delen. Inloop 10.30, einde dag 17.00 uur.

Losse dagen € 77,- alle 7 dagen met korting van € 144,- dus € 395,- 

Wil jij ook leren dat leven een kunst is, je lichaam opnieuw ontdekken, je hart verder openen  en je talenten ten diepste ontwikkelen, kom dit ervaren!

Monique Sajet is sinds 2014 facilitator en studeert in 2019 af als didactisch docent om dit erfgoed door te geven. Zij blijft zich ontwikkelen op dit pad en volgt jaarlijks trainingen. Zij organiseert biodanza -avonden, dagen en retraites. Monique heeft een Facebook pagin waarop zij haar evenementen deelt. Je kunt. je ook opgeven voor de inspiratiemail op de hoogte te blijven van haar actviteiten.

Geef mij de moed alles te accepteren wat niet in mijn vermogen ligt, de energie om alles te veranderen wat wel in mijn vermogen ligt, en de wijsheid tussen die twee onderscheid te maken.” Epictetus ( 55-135)