biodanza, dans van het leven

Bewegen op muziek heeft een positief effect op je lichaam en brein en stimuleert de verbinding tussen rechter en linker hersenhelft. Professor Erik Scherder verrtelt daar enthousiast over. Beweging op muziek is goed voor ons. Het extraatje is dat het ons vitaal houdt.  Sinds kort heb ik een nieuwe heup en dans weer als vanouds. Eenmaal per maand geef ik dansworkshops in de Droomtempel in Rozenburg op zaterdagen 25 september, 9 oktober en 13 november.

Op zaterdag 6 november organiseer ik met Geny Wuestman het biodanza festival in Rotterdam/Djoj. Voel je welkom!

Verloop van een biodanza workshop :

Het eerste gedeelte dans je op swingende en gepassioneerde muziek. De tweede helft beweeg je op verstillende muziek die je naar binnen brengt. Je danst alleen, samen of met de groep. Je leert in beweging te komen vanuit je gevoel. Iedereen kan het, dus waag de stap en kom in beweging.

Wat doet biodanza met je ? Het maakt je gelukkiger en vitaler. Het geeft plezier, ontspanning, contact en stimuleert je persoonlijke ontwikkeling. Voelen en ervaren wat muziek met je doet. Biodanza is gezond en heeft een positief effect op je lichaam, geest en je brein. Het biedt zachtheid en harmonie in een voortrazende samenleving. Uit je hoofd en in je lijf, genieten van wat het leven jou te bieden heeft. Het gaat er om dat jij je lekker voelt bij wat je doet. Wil je weten wat biodanza is; filmpje. 

Algemene info

Je beweegt op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte dansschoenen en makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je fysiek en mentaal krachtiger voelen om verder te bewegen op de golven van jouw bestaan.

Wil jij leren dat leven een kunst is, je lichaam opnieuw ontdekken, je hart verder openen  en je talenten ten diepste ontwikkelen, kom dit ervaren!

In 2010 ben ik gegrepen door biodanza en in 2014 voltooide ik de opleiding. Ik blijf mij ontwikkelen en organiseer avonden, dagen en retraites voor mensen die zich open willen stellen voor het leven in al haar facetten. Sinds 2019 ben ik didactisch docent en mag ik dansers opleiden dit prachtige vak uit te oefenen.

Geef je hier op voor de inspiratiemail , 1 x per maand stuur ik je wetenswaardigheden over mijn activiteiten.