Biodanza beweegt je

Door te dansen leer je meer te genieten van het leven zoals het zich ontvouwt.

Ervaar het zelf in Brielle, Rotterdam, Rozenburg en Tinte !

Hoe is een biodanza workshop opgebouwd  ?
Het eerste gedeelte dans je op swingende en gepassioneerde muziek. De tweede helft zijn zachte en verstillende oefeningen op muziek die je meer naar binnen brengt. Je danst samen, alleen of met de groep. En iedereen kan het, ook jij, dus waag de stap en kom bewegen.

Wat doet biodanza met je ? Het maakt je gelukkig en vitaler. Het geeft plezier, ontspanning, contact en stimuleert je ontwikkeling. Geen pasjes maar gewoon voelen wat muziek met je doet. Biodanza is gezond en heeft een positief effect op energie en relaties. Het biedt zachtheid en harmonie in een voortrazende samenleving. Uit je hoofd en in je lijf, genieten van al het moois dat het leven je te bieden heeft. Het gaat er om dat jij je lekker voelt bij wat je doet. 

Monique Sajet is lid van de VBN en blijft zich ontwikkelen op dit levenspad. Zij organiseert  biodanza -avonden, dagen en jaarlijks biodanza-vakanties. De volgende is van 13 tot 20 juni 2020 in Simply Canvas in Frankrijk.

Voor teams in de zorg, onderwijs, politiek en bedrijfsleven ontwikkelt en geeft Monique workshops en trainingen op maat zie site,

Op de volgende dagen kun je dansen met Monique Sajet :

wekelijks op maandag in Brielle/de Plantage   19.00- 20.00 uur

 wekelijks op dinsdag vanaf  8 oktober

maandelijks de laatste vrijdag v/d maand in Rozenburg  19.30-22.30 uur

maandelijks op zaterdag in Rotterdam/Djoj, zie de site voor de data

Wil je weten wat biodanza is, zie hier een filmpje.

Algemene informatie

Je beweegt op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte schoentjes en makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je fysiek en mentaal krachtiger voelen mee te bewegen op de golven van het leven. Stuur een bericht naar welkom@moniquesajet.nl of 0631908910

Leren dat leven een kunst is, je lichaam opnieuw ontdekken
Het terugvinden van je hart en je talenten ten diepste ontwikkelen, dat is biodanza!