Wat is biodanza?

Door te dansen leer je meer te genieten van het leven zoals het zich ontvouwt

Ervaar het in Brielle, Rotterdam, Rozenburg en Tinte 

Hoe is een biodanza workshop opgebouwd  ?
Het eerste gedeelte dans je op swingende en gepassioneerde muziek. De tweede helft zijn zachte en verstillende oefeningen op muziek die je meer naar binnen brengt. Je danst samen, alleen of met de groep. En iedereen kan het, ook jij, dus waag de stap en kom bewegen.

Wat doet biodanza met je ? Het maakt je gelukkig en vitaler. Het geeft plezier, ontspanning, contact en stimuleert je ontwikkeling. Geen pasjes maar voelen wat muziek met je doet. Biodanza is gezond en heeft een positief effect op energie en relaties. Het biedt zachtheid en harmonie in een voortrazende samenleving. Uit je hoofd en in je lijf, genieten van al het moois dat het leven je te bieden heeft. Het gaat er om dat jij je lekker voelt bij wat je doet. Wil je weten wat biodanza is, zie hier een filmpje. De volgende avonden geef ik biodanza.

wekelijks op maandag in Brielle/de Plantage   19.00- 20.00 uur

maandelijks de 2de of 3de vrijdag  v/d maand in Rozenburg  19.30-22.00

maandelijks de 1ste zaterdag in Rotterdam/Djoj, zie de site voor de data

Wil je een proefles ervaren ? Stuur  bericht naar welkom@moniquesajet.nl of ap naar 0631908910

Algemene informatie

Je beweegt op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte schoentjes en makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je fysiek en mentaal krachtiger voelen mee te bewegen op de golven van het leven.

In 2020 organiseer ik een jaarprogramma ‘dans jouw innerlijke wijsheid’.

Geef mij de moed alles te accepteren wat niet in mijn vermogen ligt, de energie om alles te veranderen wat wel in mijn vermogen ligt, en de wijsheid tussen die twee onderscheid te maken.” Epictetus ( 55-135)

Deze 7 dansdagen vinden plaats op :

1. zondag 16 februari – thema muziek met gastdocent Hans Notenboom

2. zondag 15 maart – thema beweging

3. zondag 19 april – thema vivencia-leven in het hier en nu

4. zondag 24 mei – thema contact en strelingen

5. zondag 13 september – de kracht van de groep

6. zondag 18 oktober – trance & regressie

7. zondag 15 november – verruimd bewustzijn- het numineuze

Deze dagen kenmerken zich door verder groeien en ontwikkelen. 

Reserveer alle dagen en betaal slechts € 395,- voor deze 7 schitterende dansdagen. Je kunt ze ook afzonderlijk boeken, dan betaal je € 77,- per dag.

De Romeinse stoicijn Epictetus onderwees dat filosofie niet slechts een theoretische discipline is, maar een levenswijze. Epictetus geloofde dat alle externe gebeurtenissen door het lot worden bepaald en mensen daar geen invloed op hebben; we zouden alles wat gebeurt kalm en nuchter moeten accepteren. Maar eenieder is wel verantwoordelijk voor zijn eigen daden, die we door zelfdiscipline kunnen onderzoeken en leren beheersen.

Leren dat leven een kunst is, je lichaam opnieuw ontdekken. Openen van je hart en je talenten ten diepste ontwikkelen, dat is biodanza!

Monique Sajet is lid van de VBN en blijft zich ontwikkelen op dit levenspad. Zij organiseert  biodanza -avonden, dagen en jaarlijks biodanza-vakanties. De volgende biodanza vakantie is van 13 tot 20 juni 2020 in Simply Canvas in Frankrijk.