Biodanza beweegt je

Leren dat leven een kunst is, je lichaam opnieuw ontdekken
Het terugvinden van je hart en je talenten ten diepste ontwikkelen

Dat is biodanza! Ervaar het in Brielle, Rotterdam, Rozenburg en Tinte 

Door het leven te dansen leer je jezelf beter kennen en genieten van het leven zoals het zich ontvouwt.

Ervaar zelf wat biodanza is. Dat kan iedere laatste vrijdag v/d maand in Rozenburg, ook in de zomer op 26 juli en 30 augustus.  Vooraf betalen is 15, aan de zaal 17,50, aanvang 20.00 uur. Vanaf september kun je ook diverse zaterdagavonden met mij dansen in Rotterdam/Djoj, zie site

Verder dansen we in juli buiten op dinsdag om 19.30 buiten aan de Pansersdijk 5 in Tinte. Graag vooraf opgeven, spontaan komen mag ook.

Dinsdag 27 augustus start een cursus van 10 weken t/m 29 oktober. Voor starters en doorstarters. Voor mensen die meer uit hun levenskracht willen halen. We dansen de lijnen vitailteit, sexualiteit, creativiteit en affectiviteit om ons volledig potentieel te ontwikkelen. Van 3 tot 10 november kun je mee biodanza & wandelvakantie in Jordanie voor max. 8 gasten.

Locatie : CBS Tintestein aan de Strypsedijk in Tinte. 

Aanvang : 19.30 inloop, thee, lekkers , delen en introductie

Workshop : van 20.00 tot 21.30 uur

Een kaart voor 10 lesavonden is 125 euro

We bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte schoentjes en dragen makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je fysiek en mentaal krachtiger voelen om mee te bewegen op de golven van het leven. Biodanza beweegt je!

Hoe is een biodanza workshop opgebouwd  ?
Het eerste gedeelte dansen we op swingende en gepassioneerde muziek. De tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen op muziek die ons naar binnen brengt. Je danst samen, alleen of met de groep. 

Wat doet biodanza met je ?

Biodanza is een methode om je gelukkig en vitaler te voelen. Het geeft plezier, ontspanning, contact en stimuleert je persoonlijke ontwikkeling. Geen pasjes maar voelen wat muziek met je doet.  Plezier en contact staan voorop. Biodanza werkt als gezond medicijn bij stress en depressie. Het is ontwikkelt door de psycholoog/antropoloog Rolando Toro en heeft een positief effect op je energie en relaties. Het bevordert goede gezondheid van lichaam en geest. Biodanza biedt zachtheid en harmonie in voortrazende samenleving. Uit je hoofd en in je lijf, genieten van al het moois dat het leven biedt. Het gaat er om dat jij je lekker voelt bij wat je doet. 

Monique is lid van de Vereniging van Biodanza docenten en blijft zich ontwikkelen op dit levenskunst pad. Bovendien organiseert Monique een aantal biodanza retraites en reizen, waarin ze haar beide passies combineert. Voor komend jaar staat er een reis naar Jordanie geplant van 3 tot 10 november 2019 en voor volgend jaar een retraite naar een zonnig oord en een dans & schrijf retraite in Frankrijk van 13 tot 20 juni 2020.

Voor teams in de zorg, onderwijs, politiek en bedrijfsleven organiseert Monique workshops en trainingen onder de naam APK voor lijf en bedrijf, zie haar site,