biodanza, dans van het leven

Bewegen op muziek heeft een positief effect op je lichaam en brein! Het stimuleert de verbinding tussen onze rechter en linker hersenhelften. Professor Erik Scherder kan daar heel enthousiast over vertellen. Beweging is goed. Het extraatje van bewegen op muziek, dus dansen is dat het ons brein vitaal houdt.  Sinds kort heb ik een nieuwe heup en dankzij biodanza liep ik binnen een week. Vanaf  maart 2021 geef ik weer workshops. 

Hoe is een biodanza workshop opgebouwd  ?
Het eerste gedeelte dans je op swingende en gepassioneerde muziek. De tweede helft beweeg je op meer verstillende muziek die je meer naar binnen brengt. Je danst samen, alleen of met de groep. Je hoeft geen pasjes te leren, maar beweegt vanuit jouw gevoel. En iedereen kan het, ook jij, dus waag de stap en kom in beweging.

Wat doet biodanza met je ? Het maakt je gelukkig en vitaler. Het geeft plezier, ontspanning, contact en stimuleert je persoonlijke ontwikkeling. Geen danspasjes maar voelen en ervaren wa muziek met je doet. Biodanza is gezond en heeft een positief effect op lichaam, geest en brein. Het biedt zachtheid en harmonie in een voortrazende samenleving. Uit je hoofd en in je lijf, genieten van wat het leven je te bieden heeft. Het gaat er om dat jij je lekker voelt bij wat je doet. Wil je weten wat biodanza is; filmpje. 

Algemene informatie

Je beweegt op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte schoentjes en in makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je fysiek en mentaal krachtiger voelen om verder te bewegen op de golven van jouw bestaan.

Wil jij leren dat leven een kunst is, je lichaam opnieuw ontdekken, je hart verder openen  en je talenten ten diepste ontwikkelen, kom dit ervaren!

In 2010 ben ik zelf gegrepen door de methode biodanza. Blijf mij graag ontwikkelen op dit levenskunstpad en organiseer avonden, dagen en retraites. Geef je voor de inspiratiemail , 1 x per maand stuur ik je wat wetenswaardigheden over mijn activiteiten.