APK voor lijf en bedrijf

Als reisarchitect ben ik voor mijn gasten altijd op zoek naar de ultieme reisbeleving, dit doe ik al sinds 1979, dus je kunt mij een oude rot in het vak noemen. Zo’n 20 jaar terug begint mijn passie zich te verweven met het fenomeen wellness en verdiep ik mij in de eeuwenoude tradities in de wereld van welzijn zoals Ayurveda in India, Sanitas Per Acqua (SPA) in het Romeinse Rijk en beland uiteindelijk bij Biodanza uit Chili.

In 2008 organiseer ik voor 600 medewerkers van ABN AMRO een retentie-bijeenkomst. Drama, stem, intuitie, yoga en haptonomie staan op het menu. Heel vooruitstrevend van deze werkgever.Als eindverantwoordelijke sta ik vier dagen onder hoog-spanning. Mijn elastiekje knapt bijna, doch weet dit te voorkomen door verblijf in een kuuroord. De dokter adviseert een paar maanden rust, als ondernemer best lastig. Lichaam en geest willen rust en besluit uiteindelijk mijn team in te krimpen en bedrijf af te slanken.

Ga studeren en publiceer 2 boeken. In 2015 studeer ik af met levenskunst als medicijn bij beschavingsziekten. In 2018 maakt choreograaf Noes Fiolet een ballet van mijn ABC van levenskunst. De cirkel is rond, Na 40 jaar reizen geef ik workshops voor meer gezondheid en vitaliteit in leven en werk, dit noem ik een APK voor lijf en bedrijf. Donderdag 24 januari kun je het zelf ervaren tijdens een event in Lommerrijk in Rotterdam.

Klik hier om je aan te melden.

Fijn als je komt, ik zie naar je uit !

Monique Sajet

Levenskunstcoach