APK voor lijf en bedrijf

Als reisarchitect was ik altijd op zoek naar de ultieme reisbeleving. Mijn passie reizen verweeft zich met wellness en in 2007 wijzig ik ijn slogan in APK voor lijf en bedrijf. In 2008 organiseer ik voor 600 gasten een  retentie-bijeenkomst. Een APK voor 600 lijven van ABN AMRO. Drama, stem, intuitie, yoga en haptonomie staan op het menu van een viertal enerverende dagen. Als eindverantwoordelijk sta ik vier dagen van 07.00 tot 22.30 uur onder hoog-spanning. Mijn elastiekje knapt bijna…. weet een burn out te voorkomen door verblijf in een kuuroord. De dokter adviseert een paar maanden rust, als eigenaar van een bedrijf is dat lastig.

Mijn lichaam en geest willen rust en ik besluit af te bouwen.Er komt tijd vrij voor filosofie van de levenskunst en publiceer 2 boeken. Start met Biodanza en studeer in 2015 af op levenskunst als medicijn bij beschavingsziekten. In 2018 maakt choreograaf Noes Fiolet een ballet van mijn ABC van levenskunst. De cirkel is rond, Na 40 jaar reizen geef ik nu workshops voor vitaliteit en voorkoming van burn out : een APK voor lijf en bedrijf. Donderdag 24 januari kun je het ervaren. Geef je op via www.geniusquest.nl

Monique Sajet

Levenskunstcoach