Blog

Biodanza als dansend pad naar levenskunst

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al dol op dansen. Als peuter in de box en later in de disco. Voor mij geen drank en drugs, maar muziek en dans. Tot mijn 32ste blijf ik dansen, tot ik Creatie Travel start en moeder word. Dan beginnen de pijntjes in mijn lijf waar ik niks van begrijp.Tot ik op de bank lig van de fysio en het tot mij door dringt: ik dans niet meer !!! Door te dansen gooi je alle stress moeiteloos van je af. Je komt weer bij jezelf. Ik begrijp het opeens maar kan er niet zo veel mee, want een moeder in de disco…  dat kan natuurlijk niet!

Jaren later balanceer ik als ondernemende moeder op het randje van een burn out. Een doodgeboren kindje, echtscheiding en auto-ongeluk vragen hun tol. Er moet iets veranderen. Start met Wellness Travel, wat ik achteraf zie is dat ik op zoek was naar rust en harmonie in mijn hectische leven. Dan ontdek ik biodanza, op blote voeten het leven dansen, verbinding maken en van daaruit contact met de ander. Ben gelijk verkocht !

In 2010 start ik en in 2015 studeer ik af met biodanza als medicijn tegen de beschavingsziekten.. Biodanza is een uitnodiging jouw dans te dansen en het plezier van het leven te beleven. Het is zoveel meer; de poëzie van de ontmoeting, de wetenschap, de kunst en liefde. Dansen is beweging, spreken met je lijf en met andere lichamen een gemeenschappelijke taal vinden, terwijl je de muziek belichaamt. Wow! Bovendien kan iedereen dansen, het is een van onze aangeboren vermogens. Onze eerste kennismaking met de wereld is beweging en een flinke brul.

Een biodanza-workshop is heeft als doel ons potentieel te activeren.Het is een levensstijl die ik graag deel. Mijn passie is mensen blij maken. Dit heb ik jarenlang gedaan door reizen te organiseren. Nu geef ik trainingen en coach ik mensen hun passie te leven. Dankzij biodanza kan ik naar mijn lijf luisteren, neem nu voldoende rust en geniet dagelijks van de gewone dingen in het leven. Kom gerust proeven wat biodanza voor jou kan betekenen op dinsdag in Tinte, vrijdag in . Rozenburg of zaterdag in Rotterdam.

Wil je liever een coaching ? Maak dan een afspraak, dan gaan we samen op pad naar de mooiste bestemming : jezelf zijn!

Liefs van Monique , 0631908910

 

 

 

 

Tagged , , ,