Blog

Biodanza als dansend pad naar levenskunst

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik dol op dansen. Als peuter in de box en later in de disco. Geen drank en drugs, maar muziek en dans om in hogere sferen te komen! Tot mijn 33ste blijf ik dansen, tot ik Creatie Travel start en moeder word. Er ontstaan pijntjes in mijn lijf waar ik dan niks van begrijp. Op de bank van de fysio dringt tot mij door : ik dans niet meer! Met dansen gooi je stress van je af,  maakt je hoofd leeg en je batterij vol. Begrijp het gemis maar kan er niks mee; een moeder in de disco..dat kan toch niet( was mijn overtuiging). Zo balanceer ik jaren later op het randje van een burn out. Een doodgeboren baby, echtscheiding en auto-ongeluk vragen hun tol. Voel dat er iets wezenlijks moet veranderen. Tijdens research voor Wellness Travel blijk ik op zoek naar rust en harmonie in mijn hectische bestaan.  Ontdek biodanza: op blote voeten het leven dansen, verbinding maken en van daaruit contact met de ander. Wow, simpel en zo doeltreffend!

Start de opleiding en studeer af met biodanza als medicijn tegen de beschavingsziekten. Biodanza is een uitnodiging het plezier van het leven te beleven. Het is de poëzie van de ontmoeting, wetenschap, kunst en liefde. Dans is beweging, spreken met je lijf en met andere lichamen een gemeenschappelijke taal vinden, terwijl je de muziek belichaamt. Bovendien kan iedereen het, het is een van onze aangeboren vermogens. Onze eerste kennismaking met de wereld is beweging.

Een biodanza-workshop heeft als doel ons potentieel te (her)activeren. Het is een levensstijl die ik graag deel. Mijn passie mensen blij maken heb ik jaren gedaan door reizen en events te organiseren. Nu train en coach ik mensen. Dankzij biodanza luister ik naar mijn lijf, neem rust en geniet.

Kom proeven wat biodanza voor jou kan betekenen op in Tinte, Rozenburg of Rotterdam/Djoj.

Wil je liever coaching ? Maak een afspraak, dan gaan we samen op pad.

Liefs van Monique, blije en ondernemende moeder en danser van het leven

Tagged , , ,