Blog

Biodanza-dagen in december

In de donkere decemberdagen nodigen wij je uit het licht in jezelf aan te steken. Zoals je je huis met kaarslicht warm en knus maakt ben je in staat deze warmte in jezelf aan te steken met behulp van een ander.Contact maken is fijn; elkaar aanvoelen, aanraken, koestering ervaren, dat is gezond voor je lijf en je gehele wezen. Verlang jij ook naar warmte en liefde? Speciaal voor jou organiseer ik samen met 2 bijzondere vrouwen een tweetal verwen dagen.

Op zaterdag 7 december een sensual yoga flow en dansdag in de yurt in Tinte samen met Jacqueline Hoekman van 10.00 tot 16.00 uur, een heerlijke verwendag door en voor vrouwen helemaal voor jou. Gun jezelf dit cadeau (geef het jezelf voor de Sinterklaas!) Bijdrage voor deze dag is 55 euro inclusief een heerlijke lunch.

Op tweede kerstdag donderdag 26 december organiseer ik samen met Thea van Beek een biodanza-tantradag voor iedereen in de droom-tempel van Ilonka en Timo. Ontvangst met koffie/thee en lekkers om 10.30 uur, eindeis rond 16.30 uur.Jouw bijdrage is 55 euro en iets lekkers om samen te delen voor de lunch.

Tagged ,