Blog

Recensie biodanza

Lieve, Lieve, Lieve Monique,

Wat heb jij mij geïnspireerd door het geven van Biodanza. In een moeilijke periode van mijn leven heeft mij dat verandert. Bij jou heb ik geleerd dat we verbinding met elkaar moeten zoeken. Daarnaast leerde ik mij weer openstellen voor de ander, deze te ontmoeten en mogen/leren aanraken. Ik heb daardoor mezelf beter leren kennen. Je hebt mij een groot cadeau gegeven door op onze bruiloft een Vivencia te geven in de prachtige Sint Catharijnekerk van Brielle. Ik dacht hoe krijgen we al die gasten in beweging, met jouw mooie worden kreeg je bijna 80 mensen met je mee. Met elkaar de Circle Dance te doen was gewoon weg prachtig en ontroerend!Het was een ware verbinding met elkaar en als ik de foto’s terug kijk dan zie ik iedereen met een lach op zijn gezicht. Er zijn geen woorden voor.Dank je voor dit prachtige cadeau en dat jij op mijn pad des levens kwam.

Veel liefs van Jeanette