Blog

Fantasie & Filosofie

Spelen maakt ons leven lichter en vrolijker. Het verrijkt je en maakt milder. Plato was een wijs filosoof en een van zijn bekende quotes is: in een uur te spelen leer je de ander beter kennen dan een jaar te converseren.

Desalniettemin speelt het geschreven en gesproken woord een te grote rol binnen de meeste opleidingen en trainingen. Hoewel ik dol ben op praten gaat sinds 10 jaar mijn hart uit naar samen bewegen op muziek als ultieme manier van verbinding en contact. Nadat ik voor 600 medewerkers van ABN AMRO een retentie-bijeenkomst organiseerde ontdek ik biodanza. Dit systeem komt uit Zuid Amerika en is een bijzondere mix van muziek en oefeningen waardoor je persoonlijk groeit. Je leert spelenderwijs beter naar je lijf en luisteren waardoor je de moderne tijdsziekten eerder kan voorkomen. Al 1 op de 7 medewerkers in Nederland heeft te kampen met burn out verschijnselen, mijn beste advies is ; GA DANSEN ! Dansen is de beste work out voor zowel je lichaam als geest, waardoor je beter leert omgaan met stress en de balans tussen rust en actie. De meeste mensen die wekelijks gaan dansen her-ontdekken hun creativiteit, hun doel en de zin van hun leven en werk. Voor veel mensen is dit reuze spannend. Ik daag je graag uit om met mij of een van mijn inmiddels 200 collega’s in Nederland te bewegen op muziek… oftewel DANS JOUW LEVEN!

Je kunt wekelijks met mij dansen in Tinte en Brielle en maandelijks in Rotterdam en Rozenburg. Voor het bedrijfsleven ontwikkel ik samen met collega’s workshops en trainingen op maat onder de naam APK voor lijf en bedrijf. Check onze site en kom in beweging!

Tagged , ,