blog

Leven in het hier en nu

Boeken vol zijn geschreven over leven in het hier en nu. Op mijn 25ste lees ik Niet morgen maar nu van Wayne Dyer. Op de helft neem ik afscheid van een leven dat niet meer klopt, maak carriere en reis over de wereld. In 1993 start ik Creatie Travel en een jaar later koop ik mijn droomhuis aan de Rotte. Het lezen van dit boek was nodig om de kunst van het leven te leren beoefenen. In 2003 lees ik de 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Steven Covey. Ook dit boek is een motivatie grote veranderingen aan te brengen.

 

Leren maakt je leven interessanter op alle niveau’s, Bij leven in het nu hoort ook het maken van plannen. Als levenskunstcoach organiseer ik onder de naam Genius Quest een opleidingsprogramma voor authentiek leiderschap. Schrijf je in en blijf groeien en bloeien. Je verdient het!

 

Monique Sajet

Levenskunstcoach