Leven in het hier en nu

Boeken vol zijn geschreven over leven in het hier en nu. In 1985 lees ik Niet morgen maar nu van Wayne Dyer. Op de helft neem ik afscheid van een leven dat niet meer klopt, maak carriere, reis over de hele wereld, ski in Aspen, maak een rondreis in Venezuela en reis van Peking naar Moskou per Transiberie Express. Op 6 mei 1993 start ik Creatie Travel en een jaar later koop ik mijn droomhuis aan de Rotte. Het lezen van dit boek was voor mij een eye-opener, die ik nodig had om de kunst van het leven te beoefenen. In 2003 lees ik de 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Steven Covey. Ook dit boek is weer een motivatie om veranderingen aan te brengen. De uitspraak van Ghandi : leef alsof je morgen gaat sterven en leer alsof je altijd blijft leven daagt je uit te blijven leren, Leren maakt je leven interessanter op alle niveau’s, Bij leven in het nu hoort ook het maken van plannen. Als levenskunstcoach organiseer ik onder de naam Genius Quest een geniaal opleidingstraject voor authentiek leiderschap, leiden vanuit je hart en hoofd. Beiden blijven ontwikkelen om de kunst van het leven te beoefenen. Schrijf je in en blijf groeien en bloeien. Je verdient het!

 

Monique Sajet

Levenskunstcoach