blog

Levenskunst is bewust en intens leven

Levenskunst is de tijd nemen om goed te leven met voldoende ruimte voor ontspanning. Dit is gezond en voorkomt stress. Ontdekken wat echt belangrijk is draagt bij aan jouw balans in leven en werk.

Een prettige balans bereik je door te bewegen, gezonde voeding, ontspanning en voldoende uitdaging. Dit zorgt voor een energiek gevoel, levenslust, positieve gevoelens en verbetering van je hart- en vaatstelsel.

Monique’s werkplek is Brielle, een liefdevol vestingstadje met wandelpaden op de vestingwallen en door de polder. Een goede basis voor onthaasting en ontmoeting. Een combinatie van natuur en cultuur om te ontkoppelen van ons drukke  bestaan. Vanuit deze plek gaat Monique graag met jou op ontdekkingsreis naar jouw dromen en idealen.

Een levenskunst-pakket bestaat uit 1 coachings-wandeling in de historische kern van Brielle, een wandelcoaching in het Mildenburg bos van Oostvoorne, een rebalancing massage en 4 avonden Biodanza in Tinte. Dit verrukkelijke pakket kost tijdelijk slechts € 197,- te reserveren voor 1 december 2018.