Levenskunst is bewust en intens leven

Tijd nemen om echt te leven met voldoende ruimte voor ontspanning. Aandacht aan jezelf geven is gezond en behoed je voor de beschavingsziekten. Het ontdekken  wat echt belangrijk is draagt bij aan een nieuwe horizon en motiveert tot belangrijke stappen in leven en werk.

APK voor lijf en bedrijf houdt zich bezig met:

  • Creatie en organisatie van leiderschapsreizen
  • Lezingen en workshops voor groepen

Visie

Mensen inspireren de juiste balans te vinden tussen lichaam, geest en ziel, waardoor het leven gaat stromen.

Je werkt, denkt en leeft intens in onze hectische samenleving. Je hebt je eigen stijl van werken, voeding, sociale contacten, vrije tijd en slapen. Neem je ook tijd voor jezelf en je dromen? Steeds meer mensen worden zich bewust van de behoefte aan innerlijke rust en balans. Balans tussen lichaam, geest en ziel.

Een prettige balans bereik je door te bewegen, de juiste voeding en ontspanning. Dit zorgt voor een energiek gevoel, meer levenslust, positieve gevoelens en verbetering van het hart- en vaatstelsel. Meer welzijn en een blijer mens, dat willen we toch allemaal ?

Genius Quest , in 7 stappen naar authentiek leiderschaps

Monique’s werkplek is Brielle, een liefdevol vestingstadje met wandelpaden op de vestingwallen en door de polder. Een prima basis voor onthaasting en ontmoeting. Een combinatie van natuur en cultuur om te ontkoppelen van ons drukke westerse bestaan. Vanuit deze plek ontwikkelt Monique unieke leiderschapsreizen en geeft zij inspiratie-coaching.