blog

dans & schrijfretraite Frankrijk

dans & schrijfretraite Frankrijk

een geniet-week voor levenskunstenaars van 4 tot 11 september

Wil jij leren genieten van alle momenten in jouw leven?

De kunst leren om van problemen uitdagingen te maken?

Ieder leven kent hobbels, verdrietige en vreugdevolle momenten wisselen elkaar af en dat maakt het leven bijzonder.

Wij, Marja en Monique, leren jou spelenderwijs dansen op de golven van jouw leven. Wij doen dit met beweging op muziek en coaching. Samen bieden wij honderdvijfentwintig jaar levenservaring. Marja als directeur in de zorg en Monique als ondernemer en reisarchitect.

Leeft er ook een verhaal in jou ?

Ben jij zelf het verhaal ?

Tijdens deze retraite komt jouw leven als vanzelf in beweging.

In de ochtend , middag of avond bewegen op muziek met Monique. Marja geeft creatieve oefensessies om alles wat zich aandient tot leven te brengen op papier. Je gaat aan de slag in de weelderige schrijverstuin, tussendoor relax je bij het zwembad, onder een boom of maak je een wandeling. In de ochtend ontbijten we in stilte en in de middag bereid je samen een lunch met alle heerlijke ingrediënten die aanwezig zijn.’s Avonds geniet je van een heerlijk diner-buffet liefdevol bereid door Sandra en Santi.

Ben jij toe aan een magische week midden in de natuur?

Een week het leven dansen, genieten van eten, zwemmen en sterrenkijken met knapperend kampvuur. Een week helemaal voor jou. Start met ontbijt in stilte. Dagelijks dansen en schrijven. O.b.v. de schrijf coach schrijf jij aan jouw verhaal met inspirerende tips en oefeningen. Er is voldoende tijd om te relaxen, zwemmen of te wandelen. Programma:

dag 1 – Zaterdag 4/9, aankomst namiddag per auto of vlucht naar Bergerac
Welkom in Simply Canvas met welkomst diner en kennismakingsdans workshop, voel en ervaar tijdens deze workshop waar jij deze week over gaat schrijven.

dag 2- Zondag 5/9, na het ontbijt start met kennismaking en introductie tot wat is het grotere verhaal achter jouw verhaal, na de lunch dansen wij om het geleerde en beleefde lijfelijk neer te zetten

dag 3- maandag 6/9, meditatie en ontbijt in stilte, in de ochtend dansen hoe je vrijheid en verbondenheid kunt combineren? Lunch en in de middag schrijven, na het dinerbuffet dansen op jouw favoriete muziek

Dag 4-dinsdag 7/9, in de ochtend schrijven we over innerlijke vrijheid, na de lunch dansen we jouw vrijheid en springen daarna in het zwembad, dinerbuffet en avondprogramma

Dag 5 – woensdag 8/9, in de ochtend dansen we de vrijheid van jouw hart, lunch en in de middag schrijven we vanuit het hart.

dag 6– donderdag 9/9, uitstapje lokale markt waar we ontbijten zoals de Fransen, lunch in Simply Canvas en middag vrij, diner en dansworkshop

dag 7 – Vrijdag 10/9, dansworkshop, lunch en coaching, diner buiten de deur( niet inbegrepen)

dag 8 – zaterdag 11/9, ontbijt en afsluitende workshop en lunch

Je logeert midden in de natuur en luxe safaritent of gite, allen met eigen badkamer, comfortabele bedden en privé terras. Bijdrage € 697,-in gedeelde safari- tent of gite, alle maaltijden ( behalve 1 diner), acht dans workshops en de schrijf coaching. Toeslag 1-pk € 100,-gite, alleen in een tent €150,- (beperkt mogelijk) Reserveer via monique.sajet@biodanza.nl..Prijs is exclusief vervoer naar de accommodatie. Transavia biedt vluchten aan van Rotterdam naar Bergerac. 

Biodanza inspireert je meer plezier in je leven toe te laten.

Tagged , ,