blog

biodanza & schrijfretraite 19-26 juni 2021

Monique Sajet

DANS EN SCHRIJF JOUW LEVENSKRACHT

 

Leeft er een verhaal in jou   ?

Ben jij zelf een verhaal ?

Tijdens deze dans & schrijf retraite komen de letters als vanzelf.

In de ochtend dansen wij bepaalde levensfase’s. Na de lunch volgt een schrijfoefening om jouw poezie tot leven te brengen. Daarna kun aan de slag met de opgedane inspiratie in de schrijverstuin van Sandra en Santi.

Dansen, eten, zwemmen, schrijven en sterrenkijken met knapperend vuur.

Een week voor jezelf om je batterij op te laden. Start met beweging gevolgd door ontbijt in stilte. Dagelijks biodanza en om beurten de lunch bereiden. Na de siesta een inspiratieworkshop, waarna je gaat schrijven aan jouw verhaal. ’s Avonds dineren liefdevol bereid door Sandra en Santi.

Je leert al dansend jouw vitale bewustzijn wakker maken, hoe je biocentrisch kunt leven en de lijnen van vitaliteit, sensualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie van invloed zijn op de groei en bloei van jouw potentieel. Een magische verwen-week voor jou. We bezoeken een leuk dorpje waar we ontbijten met de Fransen en gaan een avond uit eten.

dag 1 – aankomst in de namiddag, Welkom in Simply Canvas, happy together diner en kennismakingsworkshop

dag 2 – tot 09.45 uur ontbijt in stilte en aansluitend biodanza eerste fase, lunch en middag workshop vivencieel schrijven en aan de slag , ’s avonds dinerbuffet & terugblik 

dag 3 – ontbijt in stilte en aansluitend biodanza, lunch en vervolg schrijverstuin of relaxen’ s avonds dinerbuffet

dag 4 – ontbijt in stilte en aansluitend biodanza , lunch en schrijverstuin,s ‘ avonds dinerbuffet  

dag 5 – uitstapje lokale markt, s’middags vrij( of schrijven) ’s avonds workshop

dag 6 – ontbijt in stilte en biodanza workshop, na de lunch schrijven, diner

dag 7 – ontbijt in stilte en biodanza workshop, lunch en in de middag schrijven afsluiten en diner buiten de deur( niet inbegrepen)

dag 8 – ontbijt en afsluitende workshop – lunch e transfer naar Bergerac voor de terugvlucht

PRAKTISCHE INFORMATIE

Accommodatie: Simply Canvas, prachtplek met 6 safaritenten, 3 gites en zwembad midden in de natuur. Sandra en Santi hebben met hart en ziel een paradijs gecreëerd waar je kunt genieten van de natuur en elkaar. Slaap in een luxe safaritent of in een gite. Sandra en Santi worden geroemd om hun kookkunst en trakteren je op maaltijden vol groenten en fruit met biologische en lokale heerlijkheden (er kan rekening worden gehouden met vegetarische en glutenvrije wensen). www.simplycanvas.eu

Prijs € 697 ,- in  gedeelde tweepersoons tent of huis, alle dagen ontbijt en lunch( bereiden we samen), alle avonden dinerbuffet behalve op donderdag ( indicatie € 25,-  p.p. ), dagelijks ochtend ritueel, 6 Biodanza-workshops en schrijf-coaching. Toeslag 1-pk in de gite € 100,-, toeslag safari-tent voor alleen-gebruik € 150,-

Prijs is exclusief vervoer naar Bergerac.  Je kunt rechtstreeks vliegen vanaf Rotterdam, zie www.transavia.com Vluchttijden:

Zaterdag Rotterdam – Bergerac 14.00 – 15.30 uur

Zaterdag Bergerac – Rotterdam 16.00 – 17.30 uur

Vluchtprijzen van Transavia fluctueren per dag

Reserveer door een mail naar welkom@moniquesajet.nl of via Facebook. Biodanza met Monique Sajet.  Leuk dat je meegaat!

 

Tagged , ,