Recensies

Bewegen vanuit je hart

Via een goede vriend van mijn man kwam ik in contact met Monique Sajet. Het klikte direct!Wát een bijzondere vrouw!  Open en warm, het voelde direct heel hartelijk. Ik ben dol op dansen en besloot naar een biodanza avond van Monique te gaan om te ervaren hoe deze dans wordt uitgevoerd.Een verrijking van mijn leven vond ik het, heerlijk vrij bewegen op prachtig gekozen muziek, mijn hart ging open.Het thema dat Monique behandelde was dat van de Godin in onszelf. Samen met andere vrouwelijke deelnemers dansten we de thema’ s uit. Wat een mooie ervaring, best wel confronterend ook, iets om over na te denken de dagen erop! Ik was wel gelijk ‘om’ om vaker de haar lessen te volgen. Gevarieerde thema’s, zomers ook buiten op mooie locaties.Monique geeft les vanuit haar hart. Een ‘vakvrouw’. Zij ís denk ik biodanza, betrokken, enthousiast, gevoelsmens, en ja, een mooi mens!! 


Germaine Compier, operazangeres