Recensies

Anoushka’s review

 
 
lieve Monique,

je hebt altijd ergens een bijzonder plekje in mijn hart en hoof. Je bent een bijzonder mens, met zoveel liefde. Ik wil je bedanken voor de mooie tijd die ik bij je heb door mogen brengen als medewerkster bij Creatie Travel.

De afgelopen jaren waren heftig, maar ben dichter bij mezelf gekomen dan ooit tevoren en dit ontwikkelt zich verder. Ik heb in Zuid-Amerika en Kreta gewerkt, waar alleen het commerciële voorop stond, dus hield ik het voor gezien en ben gaan reizen.  Nu woon ik sinds januari dit jaar in Rotterdam! Ik merk dat ik in mijn afgelopen banen de liefde en toewijding mis. Alles draait om presteren en omzet, zonder echte liefde te hebben voor het product of de dienst.

Bij jou heb ik dit zo anders ervaren en ben je daar erg dankbaar voor.

Ik heb me (verder) ontwikkeld in plannen en or ganiseren, HR/werving en selectie, horeca. Maar vooral in het contact met mensen. Zelfontwikkeling. Levenskunst. En ja … toen dacht ik natuurlijk weer aan jou en al je mooie plannen met het Ravelijn en de reis om de wereld en de fantastische tijd die ik bij jou heb ervaren.

Liefdevolle groetjes, Anoushka

Getagd , ,