blog

biodanza in Tinte op dinsdag

Tintestein

Dansen is gezond voor je lichaam en je geest. Dus kom in beweging! Je kunt wekelijks met mij dansen in Tinte, ‘ smiddags in een yurt op de Pansersdijk 5 en in de avond in een gerenoveerde school aan de Strypsedijk 48. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes. Stuur mij een berichtje als je mee wilt dansen op welkom@moniquesajet.nl of stuur een apje naar 0631908910.

Wat is Biodanza?
Biodanza is een lichte, eenvoudige, plezierige en tegelijk diepzinnige
methode voor persoonlijke groei. Het gaat ervan uit dat ieder mens
potentiële kwaliteiten in zich heeft die alleen maar uitgenodigd,
gestimuleerd en ontwikkeld hoeven worden om tot bloei te kunnen
komen. De belangrijkste basis voor de uitnodiging om meer tot leven
te komen is: een veilige groep en plezier. Plezier, gelijkwaardigheid,
aanmoediging en respect creëren een sfeer waarin je weer contact
kunt maken met je oorspronkelijke spontaniteit, moed en prachtige
menselijke vermogens. Biodanza creëert in wekelijkse lessen van ongeveer anderhalf uur een heel echte en aanmoedigende situatie, waar binnen je kunt bewegen, contact kunt maken met jezelf, anderen, en de groep. Je herontdekt je vermogen om jezelf te zijn in aanwezigheid van anderen.

Ik organiseer maandelijks een biodanza feest in Rozenburg. De eerstvolgende zijn op zaterdag 7 mei en 4 juni. Inloop is 19.30 uur. We starten 20.00 uur en dan is de deur dicht dus zorg dat je tijdig binnen bent. Deze avond is open voor iedereen die wil dansen. Ik geef een vitaliserende en creatieve workshop. We doen ook ontspannende oefeningen en we dansen een vrij en drinken na het dansen gezellig een kopje thee met lekkers. Laat mij weten of je komt. Iedereen is welkom op mijn dansavonden en verheug mij op een vrij leven waarin we dansen en elkaar ontmoeten. Een leven in beweging! Stuur mij een bericht op monique.sajet@biodanza.nl of ap naar 0631908910

Tagged , ,