blog

biodanza in Brielle op dinsdagavond

biodanza beweegtt je

Dansen is gezond voor lichaam en geest. Dit ontdekt de Chileense cultureel antropoloog en psycholoog Rolando Toro al in de zestiger jaren van de vorige eeuw en ontwikkelt biodanza als gezond medicijn.

Wat is Biodanza?
Biodanza is een lichte plezierige en diepzinnige methode voor persoonlijke groei. Ieder mens heeft potentiële kwaliteiten die uitgenodigd, gestimuleerd en ontwikkeld worden om tot bloei te komen tijdens de dans van het leven. Belangrijk is veiligheid, plezier en gelijkwaardigheid. Aanmoediging en respect creëren een sfeer waarin je contact maakt met je oorspronkelijke spontaniteit, moed en menselijke vermogens. Biodanza creëert een aanmoediging waarbinnen je je ontwikkelt tot blijer mens, contact maakt met jezelf, anderen en je vermogen ontdekt helemaal jezelf te zijn in aanwezigheid van anderen.

Vanaf dinsdag 30 augustus geef ik biodanza in een prachtige locatie met houten vloer op de Turfkade 6 in Brielle. Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur en we starten 20.00u.

De thema’s corresponderen met de volgende vier lijnen van biodanza :

  1. dinsdag 30 augustus Vitaliteit, de kunst van in- en ontspannen
  2. dinsdag 6 september Creativiteit, oftewel de kunst van het leven
  3. dinsdag 13 september Affectiviteit, het zorgen voor jezelf en de ander
  4. dinsdag 20 september Seksualiteit, de kunst van het genieten

De tweede serie van vieravonden zijn als volgt :

1.dinsdag 4 oktober het vitale onbewuste

2. dinsdag 11 oktober dansen we van 17.00 tot 19.00u

3. dinsdag 18 oktober muzikale semantiek

4. dinsdag 25 oktober : transcendentie & regressie

Ik geef vitaliserende en creatieve workshops van anderhalf uur die altijd eindigen met ontspannende oefeningen. Je gaat uit je hoofd en in je lijf waardoor je beter naar je lichaam leert luisteren en vaak beter gaat slapen. Na het dansen drinken we een thee met wat lekkers. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes, neem een vestje mee en draag makkelijk zittende kleding. Neem een kussentje of dekentje mee en een flesje water. Laat mij van te voren weten of je komt. Iedereen is welkom op mijn dansavonden voor een leven in balans! De kosten voor vier avonden is € 50,- gaarne op de eerste avond meenemen. Ben je nieuw en wil je biodanza meemaken? Dan ontvang je een kennismakingskorting van 1 avond en betaal je slechts € 37,50 Stuur mij een bericht op monique.sajet@biodanza.nl of ap naar 0631908910

Getagd , ,