Coaching

Levenskunst-coaching is de sleutel tot vrijheid, je eigen leven leiden, gaandeweg ontdekken wat voor mens je wilt zijn en je leven bewust zo sturen dat je dat ideaal steeds beter benadert. Het zoeken naar dat doel geeft zin aan jouw leven.

Levenskunst is een stroming uit de filosofie, een creatief proces. Het goede leven in verbinding met de ander. Door jezelf te spiegelen ben je beter in staat jezelf beter te leren kennen.

Bij coaching is onze klik belangrijk. We gaan samen op pad en leren van elkaar.

Mijn methode van coachen is een methode ontwikkeld heb op basis van levenservaring en scholing. Het letterlijk samen in beweging komen is even belangrijk als ons gesprek.

Wandel graag mee op jouw levenspad in de historische stad Brielle, de bossen van Oostvoorne of de duinen van Rockanje. Voorne Putten is mijn werkplek. De combinatie van levenskunst-caoching en Biodanza workshops geven jou de gelegeheid meer spiegels te ontmoetenen levenservaring op te doen met zowel jouw lichaam als geest, zodat je de balans herkent en voelt.

Jouw investering is € 77,- voor een coaching van anderhalf uur, vaak zijn 5 tot 7 sessies voldoende jouw persoonlijke doel te bereiken.

Kom in beweging en app mij op 0631908910 of stuur een mail naar welkom@moniquesajet.nl