Coaching Brielle

Levenskunst-coaching is de sleutel tot vrijheid en inzicht krijgen hoe je je leven wilt leiden. Ontdekken wat voor mens je wil zijn en je leven bewust sturen zodat je jouw ideaal benadert. Het zoeken naar dat doel geeft zin. Levenskunst is een stroming uit de filosofie, een creatief proces. Het goede leven in verbinding met de ander. Door jezelf te spiegelen ben je beter in staat jezelf beter te leren kennen.Bij coaching is onze klik belangrijk. We gaan samen op reis en leren van elkaar.

Mijn methode is een combinatie van natuur(wandel) coaching, filosofie en psychologie. Samen in beweging komen is belangrijk in jouw proces. Op reis naar jouw drijfveren in een tempo welke bij jou past. Mijn werkgebied is Voorne Putten, wandel graag met jou in de historische stad Brielle, de bossen van Oostvoorne of duinen van Rockanje op reis naar de mooiste versie van jouzelf.

Jouw investering voor anderhalf uur is 77 euro, vaak zijn 5 tot 7 sessies voldoende om jouw doel te bereiken. Kom in beweging en app mij op 0631908910 of stuur een mail naar welkom@moniquesajet.nl