levenskunst

Levenskunst is de sleutel tot vrijheid en inzicht hoe jij je leven wil  leiden. Ontdekken wat voor mens je bent en je leven bewust sturen om je idealen te benaderen. Dat zoeken geeft zin. Levenskunst is een stroming uit de filosofie, een creatief proces. Leven is chaos. Leven is meervoud van lef. Levenskunst is het goede leven in verbinding. Door jezelf te spiegelen ben in staat jezelf beter te leren kennen. Bij coaching is de klik onontbeerlijk. Samen op reis en leren van elkaar.

Mijn methode is een combinatie van natuur coaching, filosofie en psychologie. Samen in beweging op jouw tempo. Op reis naar jouw drijfveren. Mijn werkgebied is Voorne Putten, wandel met jou in de historische stad Brielle, de bossen van Oostvoorne of duinen van Rockanje op reis naar de mooiste versie van jouzelf.

Kom in beweging en app mij op 0631908910 of stuur een mail naar welkom@moniquesajet.nl.  Een intakegesprek is zo gemaakt,  ik investeer mijn tijd en jij trakteert op koffie of thee. Leuk jou te ontmoeten.

Monique Sajet