leergang biodanza

Biodanza is een lichte en bekrachtigende vorm van persoonlijke groei. Het helpt je weer heel, liefdevol en gezond te voelen. Door biodanza ontwikkel je natuurlijke kwaliteiten als, vitaliteit, affectie, plezier, gezondheid, verbondenheid, creativiteit en eigenwaarde. Biodanza beoefen je in een vaste wekelijkse groep waarin we werken met mooie muziek, beweging en contact. Soms wordt je stem gebruikt bij oefeningen. Biodanza is ervaringsgericht. In een les ontstaan momenten waarop je het gevoel hebt helemaal hier, nu en levendig te zijn. De aanpak is licht, bekrachtigend en aanmoedigend. Regelmatige beoefening van biodanza brengt diepe en blijvende veranderingen teweeg die geluk, gezondheid en voedende relaties versterken.

Aan het einde van de biodanza leergang persoonlijke groei ben je in staat te verwoorden op welke punten je groei hebt doorgemaakt en hoe je daar in je dagelijks leven mee omgaat.

Onze leergang biodanza persoonlijke ontwikkeling is toegankelijk voor iedereen die daar behoefte aan heeft en is gericht op deelnemers met (enige) ervaring met biodanza. Het fysieke werkgebied ligt in de ring Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Natuurlijk zijn deelnemers uit heel Nederland welkom tijdens de leergang die plaats gaat vinden in Gouda tijdens de volgende weekenden :

Start leergang biodanza : zaterdag 1 & zondag 2 oktober 2022

Overige weekenden zijn :

Geef mij de moed alles te accepteren wat ik niet kan veranderen, de energie alles te veranderen wat ik wel kan en de wijsheid tussen die twee onderscheid te maken.” Epictetus ( 55-135)