biodanza vakantie Frankrijk

Sinds vijf jaar organiseer ik een biodanza-vakantie op een goddelijke plek in Zuid-West Frankrijk!  Dansen, eten, zwemmen, relaxen, sterrenkijken met knapperend kampvuur en schrijven aan jouw verhaal. Kortom een week helemaal voor jezelf. De ochtend start met een buitenoefening en ontbijt in stilte. Dagelijks biodanza met aansluitend lunch.
’s middags kun je alleen of onder begeleiding schrijven aan het boek, wat je altijd al van plan was, maar nooit tijd voor hebt genomen. ’s Avonds diner met groenten uit eigen tuin liefdevol bereid door Sandra en Santi. We doen zo veel mogelijk buiten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Accommodatie: Simply Canvas, prachtplek met 6 safaritenten, 3 gites en zwembad midden in de natuur. Sandra en Santi hebben met hart en ziel een paradijs gecreëerd waar je kunt genieten van de natuur en elkaar. Slaap in een luxe safaritent of in een gite. Sandra en Santi worden geroemd om hun kookkunst en trakteren je op maaltijden vol groenten en fruit met biologische en lokale heerlijkheden (er kan rekening worden gehouden met vegetarische en glutenvrije wensen). www.simplycanvas.eu 

 

Reactie van een van de deelnemers aan de week in september 2020

Lieve Monique en Marja,

alsnog een diepe buiging voor vorige week. Het was een prachtig op elkaar afgestemd programma met een hoog energieniveau, waarbij er veel heling heeft plaatsgevonden. Dat veld hebben jullie gecreëerd, dank daarvoor!

Mariette Koos

Biodanza is een combinatie van muziek, vrij bewegen, contact en ervaren. Het helpt je meer plezier in je leven toe te laten en je te verbinden met natuur en mens.