Lessen in levenskunst

 

Leren dat leven een kunst is
Het lichaam opnieuw ontdekken
Het terugvinden van je hart
Je eigen talenten ten diepste ontwikkelen
De ware menselijke kwaliteit hervinden

 

Met muziek en beweging leer ik je dansen op de golven van jouw leven.

Door het leven te dansen leer je jezelf beter kennen en meer genieten van het leven zoals het zich ontvouwt. Je kan wekelijks met mij dansen op dinsdagavond in Tinte aan de Strypsedijk. Dit is een groep die al langer samen danst. Iedere 1ste/2de dinsdag van de maand staat de groep open voor nieuwe dansers. Inloop 19.30u, start 19.45u, we dansen tot circa 21.30 u. en drinken daarna een kopje thee. We bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte schoentjes en dragen makkelijk zittende kleding. Je hebt geen danservaring nodig. Je gaat je zowel fysiek als mentaal krachtiger voelen om mee te bewegen op de golven van het leven.

Wil je mee dansen ? We bieden de volgende mogelijkheden :

1.Vier-danzakaart € 55,00 , blijft 5 weken geldig ( vakantieweken tellen natuurlijk niet mee)
2.Tien-danzakaart €150,00, 20 weken geldig
3. Starters-kaart    € 30,00 voor 3 opeenvolgende avonden voor nieuwe dansers.

Liever geen losse lessen, mocht je toch een keer mee willen dansen en heb je al ervaring bel mij dan even van te voren op 0631908910.

Over de lessen :
Het eerste gedeelte van de avond dansen we onze vitale vreugde op swingende en gepassioneerde muziek, de tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen op soms klassieke muziek en wereldmuziek die ons meer naar binnen brengt. Soms dans je samen, dan weer alleen of met de hele groep. Biodanza leert je jezelf weer te verbinden met jouw dromen en verlangens en brengt je nader tot jezelf en de ander.

Maandelijks organiseer ik op zaterdagavond een Bio-centrische genietavond in Djoj in Rotterdam- aanvang 20.00u, meer info www.djoj.nl

Monique is in 2014 afgestudeerd als facilitator met het thema Biodanza als helend medicijn tegen beschavingsziekten. Monique is lid van de Vereniging van Biodanza docenten en blijft zich ontwikkelen op dit levenskunstpad. Haar monografie is te bestellen via welkom@moniquesajet.nl.

Meer informatie over Biodanza kun je vinden op www.biodanza.nl