Over mij

Trotse mam van 2 zonen, geboren in Amsterdam en getogen in Rotterdam. Middelste dochter van bijzonder gezin. Gastvrijheid en service geven als tweede natuur. Als 19-jarige start ik mijn carriere in de reisbranche. Op mijn 25-ste geef ik leiding aan 150 medewerkers, zet een HR-afdeling op, organiseer trainingen en studiereizen en ben gesprekspartner voor heren met stropdas. Mijn werkgever sluit de deals en ik geef het vorm. Boeiende jaren op directie-niveau met als kers op de taart de organisatie van het 75-jarige jubileum voor een familiebedrijf.

Op mijn 29ste maak ik de overstap naar een internationaal bedrijf en geef leiding aan 3 afdelingen. Krijg de kans wijzigingen door te voeren op IT-gebied en initieer internationale samenwerkingen. Als manager voel ik mij de kaas in een tosti-ijzer. Op mijn 32ste ben ik het politieke spel zat, neem ontslag en vertrek op wereldreis.

In 1993 start ik Creatie Travel. Mijn bedrijf groeit snel en in 2000 verhuizen we met 7 medewerkers van de metropool Rotterdam naar een historisch pand in Brielle. Als ondernemende moeder balanceer ik op het randje van een burn out. Door onderzoek voor Wellness Travel ontdek ik dat ik zelf op ben naar rust en harmonie in mijn hectische bestaan. Vanaf 2008 ontdek ik de kunst van het leven door filosofie , coaching en als facilitator biodanza.

Door in beweging te komen geef ik vorm aan nieuwe idealen; meer tijd voor mijn gezin, familie, vrienden en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2014 geef ik lessen in levenskunst. Op deze wijze draag ik mijn kennis en kunde over aan mensen die hun hoofd willen verbinden met hun hart en handelen vanuit liefde voor de medemens en de wereld.

Muziek en beweging als inspiratiebronnen voor natuurlijk leiderschap.

‘ de wezenlijke dingen in het leven kun je alleen maar zien met je hart’ uit de Kleine Prins

Geniet en leef jouw leven!

Monique Sajet