Over mij

Trotse mam van 2 zonen, geboren in hartje Amsterdam en getogen in Monique SajetRotterdam. Middelste dochter van bijzonder gezin. Gastvrijheid, service geven en hard werken in het restaurant va ouders. Als 19-jarige start ik in de reisbranche en geef vanaf mijn 25-ste leiding aan 150 medewerkers, zet HR-afdeling op, organiseer trainingen en studiereizen en ben gesprekspartner voor de heren met stropdas. Mijn werkgever sluit de deals en ik geef het vorm. Boeiende jaren op directie-niveau met als kers op de taart de organisatie van het 75-jarige jubileum van Broere Reizen.

Op mijn 29ste maak ik de overstap naar Hotelplan en geef leiding aan 3 afdelingen. Door veranderingen in de IT krijg ik kans wijzigingen door te voeren en initieer internationale samenwerkingen. Soms voel ik mij de kaas in een tosti-ijzer. Op mijn 32ste ben ik het politieke spel zat, neem ontslag en vertrek op wereldreis.

In 1993 start ik met Creatie Travel. Dit bedrijf groeit snel en in 2000 verhuizen we met 7 vrouwen naar Brielle. Als ondernemende moeder balanceer ik op het randje van een burn out. Door onderzoek voor Wellness Travel ontdek ik op zoek te zijn naar rust en harmonie in mijn hectische bestaan. Vanaf 2008 ontdek ik de kunst van het leven door studies filosofie , coaching en als facilitator biodanza. Door in beweging te komen geef ik vorm aan nieuwe idealen; meer tijd voor mijn gezin, familie, vrienden en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2014 geef ik les. Op deze manier draag ik mijn kennis en kunde over aan mensen die hun hoofd willen verbinden met hun hart en handelen vanuit liefde voor de medemens en de wereld.

Muziek en beweging als inspiratiebronnen voor natuurlijk leiderschap.

‘ de wezenlijke dingen in het leven kun je alleen maar zien met je hart’ uit de Kleine Prins

Geniet en leef jouw leven!

Monique Sajet