Over mij


Moeder van 3 zonen, geboren in hartje Amsterdam, getogen in Rotterdam. Middelste dochter van een bijzonder gezin. Gastvrijheid als norm in het restaurant van mijn ouders waar ik leer werken met passie voor dienstverlening. In 1979 start ik in de reiswereld en maak als 25-jarige mijn eerste promotie. Geef leiding aan 150 vrouwen, zet een HR-afdeling op, organiseer trainingen en studiereizen en ben gesprekspartner voor de heren met stropdas. Mijn baas sluit de deals en ik geef ze vorm. Boeiende jaren met als kers op de taart de organisatie van 75 jarig jubileum.

Op mijn 29ste maak ik de overstap naar Hotelplan, waar ik leiding geef aan 3 afdelingen. Voel mij de kaas in een tosti-ijzer; directie die meer miljoenen wenst en mijn medewerkers, waar ik goed voor wil zorgen. Op mijn 32ste ben ik het politieke spel zat, neem ontslag en ga op wereldreis. Na terugkomst start ik  op 6 mei 1993 met Creatie Travel, rond de eeuwwisseling verhuis ik met mijn team van 7 reisarchitecten naar een historisch pand in Brielle. Als ondernemende moeder balanceer ik in 2000 op het randje van een burn out. Door onderzoek voor Wellness Travel ontdek ik op zoek te zijn naar rust en harmonie in mijn hectische leven. Gebruik mijn hoofd en te weinig mijn lijf.

Tijdens mijn zoektocht ontdek ik de kunst van het leven door filosofie, biodanza en haar 3 kernvragen :

  1. woon je waar je wilt wonen?
  2. ben je met wie je wilt zijn? en
  3.  doe je wat je wilt doen?                                                                                                                                                                                        Door in beweging te komen ontdek je de stappen om jouw idealen vorm te geven. Sinds 2014 geef ik les, coach ondernemers en organiseer trainingen. Op deze manier draag ik mijn kennis en kunde over aan mensen die hun hoofd met hun hart willen verbinden en handelen vanuit liefde voor de mens en de wereld. Tijdens mijn workshops en trainingen zijn muziek en beweging inspiratiebronnen voor natuurlijk leiderschap. Unieke trainingen op bijzondere plekken, die uitdagen, verrassen en werkelijk verandering aanbrengen in het functioneren en denkpatronen. Met 36 jaar ervaring in het bedrijfsleven en 18 jaar persoonlijke ontwikkeling weet ik de juiste vertaling te maken van hoofd naar hart. Wil je op de hoogte blijven, geef je op voor mijn inspiratiemail.

‘ de wezenlijke dingen in het leven kun je alleen maar zien met je hart’

uit de Kleine Prins

Ik ontmoet je graag van hart tot hart, geniet en leef jouw leven!

Liefs van Monique Sajet