Over de coach

Trotse moeder van 2 zonen, geboren in hartje Amsterdam en getogen in Rotterdam. Middelste dochter van een bijzonder gezin. Gastvrijheid als norm in het restaurant van mijn ouders waar ik leer hard werken te combineren met passie voor dienstverlening. In 1979 start mijn loopbaan in de reiswereld en als 25-jarige maak ik mijn eerste promotie. Mag leiding geven aan 150 medewerkers, zet een HR-afdeling op, organiseer trainingen en studiereizen en ben gesprekspartner voor de heren met stropdas. Mijn werkgever sluit de deals en ik geef het vorm. Boeiende en leerzame jaren op directie-niveau met als kers op de taart de organisatie en uitvoering van het 75-jarige jubileum van Broere Reizen in Berlijn.

Op mijn 29ste maak ik de overstap naar Hotelplan om leiding te geven aan 3 afdelingen. Door veranderingen in de informatie technologie krijg ik kans wijzigingen door te voeren op management-niveau en initieer internationale samenwerkingen. Soms voel ik mij de kaas in een tosti-ijzer, enerzijds de directie die steeds meer miljoenen wenst en anderzijds de medewerkers, waar ik voor wil zorgen. Op mijn 32ste ben ik het politieke spel zat, neem ontslag en vertrek op wereldreis. Na terugkomst start ik Creatie Travel. Dit bedrijf groeit snel  en rond de eeuwwisseling verhuis ik naar een historisch pand in Brielle. Als ondernemende moeder balanceer ik op het randje van een burn out. Door onderzoek voor Wellness Travel ontdek ik dat ik op zoek ben naar rust en harmonie in mijn hectische leventje, gebruik teveel mijn hoofd en te weinig mijn lijf.

Tijdens mijn zoektocht ontdek ik de kunst van het leven door filosofie en Biodanza, door o.a. de 3 kernvragen :

  1. woon je waar je wilt wonen?
  2. ben je met wie je wilt zijn? en
  3.  doe je wat je wilt doen?                                                                                                                                                                                        Door in beweging te komen ontdek en onderneem je stappen om je idealen verder vorm te geven Sinds 2014 geef ik wekelijks les, coach ondernemers en organiseer trainingen. Op deze manier draag ik mijn kennis en kunde over aan mensen die hun hoofd met hun hart willen verbinden en handelen vanuit liefde voor de mens en de wereld. Tijdens mijn workshops en trainingen zijn muziek en beweging inspiratiebronnen voor natuurlijk leiderschap. Unieke trainingen op bijzondere plekken, die uitdagen, verrassen en werkelijk verandering aanbrengen in het functioneren en denkpatronen. Met 36 jaar ervaring in het bedrijfsleven en 18 jaar persoonlijke ontwikkeling weet ik de juiste vertaling te maken. Wil je op de hoogte blijven, geef je op voor mijn inspiratiemail en neem een kijkje op mijn site APK voor lijf en bedrijf.

‘ de wezenlijke dingen in het leven kun je alleen maar zien met je hart’

uit de Kleine Prins

Ik ontmoet je graag voor een coachings-traject, workshop of training.

Geniet en leef jouw leven!

Monique Sajet